Kutupuuhia Kalajärvellä

Kalajärvellä seikkailee monenmoista kulkijaa..

Maken tarmokas rouva vuokraa lomamessuilta rantamökin viikoksi mökkeilystä viis veisaavan miehensä harmiksi. Paikan päällä unelma messuesitteen hirsimökistä ja kalaisen järven hiekkarannalla lämpiävästä savusaunasta törmää karuun todellisuuteen. Tilannetta ei paljon paranna kun paikalle ilmestyy Maken työkaveri Eki, jonka vaimo on myös vuokrannut saman mökin samaksi viikoksi. Eikä tässä kaikki, vaan kohta pihalle sipsuttavat poikien ei-ihanviattomat kapakkatuttavat Lessu ja Lelle, jotka ovat voittaneet pelissä - kuinka ollakaan - viikon loman samalla mökillä. Ongelmallinen paikka pojille.

Suulaita ja iloluontoisia baaripeippoja ei saa missään nimessä päästää nokatusten vaimojen kanssa. Ties mitä suustaan möläyttäisivät. Toisaalta vanha suolakin janottaa, ja kun kekseliäitä ollaan, järjestyy mahdollisuus päätähuimaaviin syntisiin seikkailuihin. Eikä sitten muuta kuin toimeksi! Jos toiminnan alku onkin hieman hankala, niin lopussa seisoo - mikä? Ainakin jottamoinen yllätys. Ja pohdintaa, mitä onkaan ranskalainen reippailu?

Ensisijaisesti aikuisille suunnattua kesäteatteria! Suositusikäraja 8+ (huomioikaa, että lippu on kaikille katsojille samanhintainen). 

Esitykset:

Keskiviikko 19.6. klo 19.00

Tiistai 25.6. klo 19.00

Perjantai 28.6. klo 19.00

Sunnuntai 30.6. klo 15.00

Tiistai 2.7. klo 19.00

Perjantai 5.7. klo 19.00

Sunnuntai 7.7. klo 15.00

Tiistai 9.7. klo 19.00

Perjantai 12.7. klo 19.00

Lauantai 13.7. klo 15.00


Esityspaikka: Viljakkalan koulun puisto (Erlandintie 13)

Kesto:  noin 2 h 15 min + väliaika

Liput: 18 EUR /hlö (ennakkoon varatut ryhmät yli 10 henkilöä 16 EUR /hlö). HUOM! Vain käteinen käy maksuvälineenä. 

Käsikirjoitus: Matti Wanne

Ohjaus: Jari Hiltunen

Lippuvaraukset: 040 1874 446 / varauslomake

Jokaiseen esitykseen rajattu määrä lippuja. 

Ennakkovaraaminen päättyy kaksi tuntia ennen esityksen alkua. Lippuvaraukset lunastettava viimeistään 30 minuuttia ennen esitystä. Lunastamattomat palautuvat tämän jälkeen myyntiin. Varaa omasi etukäteen, niin varmistat pääsysi! 

VÄLIAJALLA PUFFETTI JA MAKKARAA!

HUOM! Pysäköinti koulun hiekkakentällä merkityillä paikoilla. Katsomossa inva-paikkoja, kuljetus onnistuu aivan lavan viereen saakka. 

HUOM! Ei katosta; sadetakkeja ja istuinalustoja myynnissä. Sään mukaan kannattaa varautua. 

YLÖJÄRVI 150-vuotta!
Yhteistyössä: Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelut 
http://www.ylojarvi.fi/vapaa-aika/kulttuuri/